Tjenester

Maling og vedlikehold

Trenden de siste årene er en kombinasjon av materialer for å frem- heve fasaden. Dette sammen med fargevalg og behandlingsform gir uante muligheter i det endelige uttrykket til huset ditt. Fasaden skal i tillegg til sitt utseende være med på å sikre boligen mot vind og vær. Underkledningen, sammen med fasadekledningen, skal holde fuktighet, trekk og kulde ute.

Les mer

Etterisolering og energioppdatering

Fasaden på norske bolighus er i stor grad tre (kledning) på bolighus, murpuss, teglstein, glass eller stål-/aluminiumsplater på større industribygg. Trenden de siste årene er en kombinasjoner av disse for å fremheve fasaden. Dette sammen med fargevalg og behandlingsform gir uante muligheter i det endelige uttrykket til fasaden.

Les mer

Fasadevask

Sur nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem på alle fasader i dag. Jo lenger de får erodere, desto vanskeligere blir det å fjerne. Vask av fasaden forhindrer også mye problemer som kan over tid bli et problem, derfor er det lurt å holde fasade ved like. Ta kontakt med oss for en kostnadsfri befaring av deres prosjekt.

Les mer

Betongrehabilitering

Betongrehabilitering, utbedring av skadet betong utføres med høy fagkompetanse. Overflatebehandling og betongrehabilitering av fasader, balkonger, parkeringshus og betongmur.

Les mer

Energisjekk

Kompleksiteten omkring bolig og energi er høy, og det er lett å føle at du drukner i informasjon. Det er ikke som å kjøpe en ny TV. Ofte er det rett og slett vanskelig å vite hvor du skal starte. Du har hørt litt om etterisolering av vinduer, noe om varmepumpe, men hva lønner seg? Vi ønsker å gi folk oversikt over ulike temaer på en enkel måte. Agder Fasade har gode produkter og tjenester som vil gjøre din bolig/eiendom mer energibesparende.

Les mer